1915 Çanakkale Köprüsü İhale Tarihi Belli Oldu

26 October 2016

1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara Çanakkale kesimi yap işlet devret modeliyle 26 Ocak'ta ihaleye çıkıyor...

Ulatırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu projesinin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil olmak üzere Malkara Çanakkale kesimini ihaleye çıkarıyor.

Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında hayata geçirilecek olan köprü için ihale tüm istekliler arasında kapalı teklif alınarak gerçekleşecek. İhaleye katılacakların 100 milyon TL tutarında geçici teminat yatırmaları gerekiyor.

İhale dosyası 2 Kasım 2016 gününden itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı B-Blok Kat:3’te ücretsiz olarak görebilirler. İhaleye katılacaklar 100 bin TL değerindeki dosya bedelini Karayolları Genel Müdürlüğü Muhasebe, Kesin Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğü’ne yatırdıktan sonra aldıkları makbuz karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı’na müracaat ederek ihale dosyasını alabiliyorlar.

İhale 26 Ocak 2017 günü saat 10:30’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Küçük Toplantı Salonunda, Görevlendirme Komisyonu huzurunda yapılacak. Teklifler en erken ihale tarihinden 7 gün önce teslim edilmeye başlanabiliyor.