2015 Yılının İlk Konut Projesi Kampanyası Batışehir’den!

16 January 2015

2015 yılının ilk kampanyaEge Yapı Group firmasının konut projesi Batışehir'den geldi. Kampanya kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ege Yapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir'de, 2015'in ilk kampanyası düzenleniyor. Ocak ayı süresince geçerli olacak kampanya ile banka kredisi kullanmadan Yüzde 25 peşinat hemen, yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra, kalan tutar için 36 ay yüzde 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Yine banka kredisiz sadece yüzde 15 peşinat ile 60 ay için geçerli olan yüzde 0,69 vade oranıyla firma bünyesindeki ödeme planı seçeneği ile daire veya ofis sahibi olmak mümkün.

Banka kredisi kullanarak bu ayrıcalıklı yaşama hemen başlamak isteyenler ise sadece yüzde 1 peşinat vererek yüzde 24 peşinatı 1 yıl sonraya erteleyerek kalanı için 120 aya kadar vade seçeneği ile kredi kullanabiliyor.

Yüzde 25 peşinatını hemen vererek kalan tutar için banka kredisi kullananlar ise yüzde 10 "peşin satış indirimlerinden" faydalanabiliyor.

TESLİMLER DEVAM EDİYOR

2013 yılında teslimlerin başladığı projede ilk etabın ardından ikinci etabın da teslimleri gerçekleştirildi. Üçüncü etabın ise teslimleri gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Batışehir, stüdyo daireden 5 oda 1 salon dublekslere kadar değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı 40 daire tipiyle ihtiyaç duyduğunuz her türlü konforu hemen yanı başınızda bulacağınız bir yaşam sunuyor.

Batışehir; TEM ve Vatan Caddesi'nin kesiştiği noktada, TEM'den direkt giriş imkanı bulunan sayılı projelerden biri olarak konumlanıyor.

BATIŞEHİR PROJESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ