3. İstanbul Başakşehir, Almanya'daki fuarda boy gösteriyor

09 February 2019

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı başladı. Fuara birçok inşaat firması katılırken Türkiye'de hayata geçirilen en büyük karma projelerden olan 3. İstanbul Başakşehir projesi de fuarda boy gösteriyor.

Fuarda proje hakkında açıklamalarda bulunan 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, projelerinin Başakşehir'de 116 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseldiğini belirterek, "projenin toplam alanın %60’ında sert-yumuşak peyzaj alanları bulunuyor. Başakşehir’in en büyük projesi olan 3. İstanbul’un sosyal donatıları da yatırımcılardan ilgi görüyor. Aynı zamanda İstanbul’un yeni yaşam merkezi olarak kabul gören 3. İstanbul, TEM Otoyolu'na 5 dakika, E-5'e ve İstanbul Havalimanı'na 12 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 30 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ise 20 dakika mesafede bulunması gibi avantajlara sahip durumda" şeklinde konuştu.



KONUT TESLİM TARİHİ YAKLAŞTI

Toplam bin 500 konuttan oluşan 3. İstanbul Başakşehir projesinde konut teslimlerinin 2019 Haziran'da başlayacağı bildirildi. Projede inşaat çalışmalarında büyük yol kat edilirken proje alanının yüzde 80'lik bölümü peyzaj alanına ayrılacak.

Projede aynı zamanda basketbol sahası, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, futbol sahası, süs havuzu, güvenlik, cafe, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu gibi her yaştan bireye hitap edecek sosyal donatılar yer alıyor.