3’üncü İnşaat ve Konut Konferansı 13 Ocak’ta!

13 November 2014

İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, Marriott Hotel Asia’da üçüncü kez kapılarını açacak.

Her yıl olduğu gibi, İnşaat ve Konut Konferansı vizyonlara ışık tutacak, yeni iş bağlantıları sağlayacak ve inşaat sektörü ile ilgili yaklaşımlara ticari ve ekonomik açıdan katma değer getirecek olan konferans, 13 Ocak Salı günü Marriot Otel'de düzenlenecek.

Sektörün ilerlemesine pay sağlayacak yeni fikirlerin seçkin katılımcılarına aktaracak, ses getiren küresel bir network oluşturulmasına fırsat sunacak.

Hem Türk hem uluslararası firmalardan yoğun bir ilgi gören konferans, birbirinden çarpıcı oturumlarla geleceğe yol haritaları çizecek, ezberleri bozacak fikir analizleri ile konusunda ün yapmış uzmanları buluşturacak.

İnşaat ve Konut Konferansı sadece iş dünyasına yönelik B2B platformdur. Türkiye'nin en kaliteli ve elit katılımcı kitlesine sahip VIP konseptte gerçekleşen tek adrestir. Konferans, hedef kitle ve ziyaretçi profili ile sadece profesyonelleri bir araya getiren üst düzey bir buluşma olarak gösteriliyor.

Ticari diyalogları büyütmenin yanında, yeni iş fırsatları sunabilmek günümüz koşullarında işletmeler için en avantajlı yöntem görünüyor. Sadece top level yöneticilerinin bir araya geldiği İklimlendirme Konferansında doğru zamanda doğru iş ortaklıkları kurabilir, B2B fırsatları yakalayabilirsiniz.