Acar Vadi Evleri Projesi

Acarlar Şirketler Topluluğu
Acar Vadi Evleri
Beykoz, İstanbul
0216 485 14 14
bilgi@acarlar.com
http://www.acarvadi.com/

Acarkent Mah. Acarkent Sitesi Beykoz/İstanbul

KONUT SAYISI: 48
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2017-08-28
KONUT TIPLERI:

Acar Vadi Evleri Projesi Hakkında

Acar Şirketler Topluluğu tecrübesiyle Acarkent’in içinde hayat geçirilen Acar Vadi Evleri projesi 3 blok üzerinde yükseliyor. Toplam 48 daireyi içinde barındıran Acar Vadi Evleri, geniş ve ferah yaşam alanı anlayışı baz alınarak 266 metrekarelik 3+1 ve 300-350 metrekarelik 4+1 konutlardan oluşuyor. Proje yatırımcılarına Yatay mimari ile inşa edilen bloklar 4 kattan meydana geliyor. Blokların en üst katındaki teras alanı ise 4+1 daire tipine ayrılmış durumda.

Banka kredisine uygun durumda olan projedeki 3+1 1 milyon 100 bin USD’den, 4+1 1 milyon 155 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeşile ve oksijene doyacağınız bir lokasyon olan Beykoz’da hayata geçirilen Acar Vadi Evleri, zengin bina donatılarıyla yatırımcılarına ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam alanı inşa ediyor. Projede, ankastre beyaz eşyalar, çamaşır odası, klima, giyinme odası, ebeveyn banyosu bulunuyor. Ayrıca projedeki binalarda su deposu, kapalı ve açık otopark, hidrofor, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve güvenlik sistemleri yer alıyor.

Her detayın incelikle düşünülerek hazırlandığı proje, anahtar teslim avantajı ile yatırımcılarını bekliyor. Alıcılarına 5 bin metrekarelik ticari alandan çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler sunan proje, 350 kişilik tiyatro salonuna da sahip.

Yatırımcılar, Uğur Park ile geniş bitki örtüsü ve klasik müzik yayını ile bir ilki deneyimleyerek, açık havada son teknoloji zemin üzerinde spor yapma keyfine erişebilecekler. Ayrıca düzenlenen çeşitli etkinliklere katılarak keyifli zaman geçirecekler.

Acar Vadi Evleri Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
1100000 USD -
4+1 (0)
1155000 USD -

Acar Vadi Evleri Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark