Acarlar inşaat

Acarlar inşaat HAKKINDA

Acarlar Şirketler Topluluğu 1983 tarihinde İsmet Acar ve ailesi tarafından kurulmuştur. Şirket konut, eğitim, ticari ve sosyal tesis projeleri ile Türkiye’nin ilklerine imza atmaktadır.
Acarlar şirketler topluluğu, kurulduğu günden bugüne birçok projeyi hayata geçirdi. Sadece üstyapısını değil, projelerinin altyapısını, peyzaj ve kent hizmetlerini de üstlenen topluluğun biten ve devam eden projelerinde yaşam tüm hızıyla sürmektedir.
Şirketin inşaat projeleri; Acarkent, Colıseum, Boğazüstü Evleri, Acarstudıo, Ted Koleji, Residence, Sarıyer Atlantis Konutları, 2. Ulus Güzel Konutlar Sitesi, Acarlar Dudullu Sitesi, Silivri - Acarlar Selimpaşa, Beykoz - Kavacık Acarlar İş Merkezleri, Acaristanbul
İnşaat sektörünün yanı sıra akaryakıt, hizmet, peyzaj, sportif yaşam, otomotiv, makine ve havuz gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürmektedir.
Akaryakıt alanında yaptığı çalışmalar; Kavacık Bp Akaryakıt İstasyonu, Acarkent Total Akaryakıt İstasyonu, Formula Bp Akaryakıt İstasyonu projeleridir.

Hizmet alanında faaliyet gösteren Akro Hizmet şirket adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Acart Peyzaj ile tüm peyzaj işlerinde birçok çalışmayı gerçekleştiren şirket sportif yaşamı destekleyen projelerde de bulunmaktadır. Acarkent Colıseum ve Sarıyer Colıseum Aktıf bu alanda faaliyet gösteren yapılar arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra şirket Acarlar Otomotiv ile otomotiv sektöründe varlığını sürdürmektedir.

Makine sektöründe Acarlar Makine ve havuz sektöründe Ac-Art Havuz bulunmaktadır.
Firma Adı
:
Acarlar inşaat
Telefon
:
Web sitesi
:
E-posta
:
Adres
:

Acarlar inşaat Projeleri