Aden Premium Projesi

Uslu inşaat
Aden Premium
Çankaya, Ankara
0312 238 27 00
iletisim@usluyapi.com
http://www.adenpremium.com

Alacaatlı Mah. 3354. Sk. No:4 Çankaya/Ankara

KONUT SAYISI: 60
PROJE ALANI: 7000
TESLIM TARIHI: 2018-09-30
KONUT TIPLERI:

Aden Premium Projesi Hakkında

Uslu İnşaat tecrübesiyle yükselen Aden Premium projesi toplam 7 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. İki bloktan meydana gelen Aden Premium projesi 60 daireden oluşuyor. Proje, Ankara’nın ön plana çıkan Alacaatlı’da inşa ediliyor.

Doğa ile iç içe olmanızı sağlayacak olan projenin 6 bin 45 metrekare özel peyzaj alanına ayrılmış durumda. Aden Premium projesindeki tüm daireler brüt 232 metrekare ve 5 oda 1 salon tipinde dizayn ediliyor. Ayrıca her daire için 2 araçlık kapalı otopark tahsis edilen projede misafirler için de düzenlenmiş açık otopark alanı bulunuyor.

Konut fiyatları 1 milyon 160 bin TL’den başlayan projede banka kredisi de kullanılabiliyor. Hem yatırım hem de oturum açısından avantaj sağlayacak olan projedeki dairelerin kira getirisinin 4 bin TL’den başlaması öngörülüyor.
Aile projesi olarak tanıtılan projede her katta 2 daire yer alıyor. Lüks ve konforlu bir yaşam alanı tasarlayan projedeki dairelerde sauna, hizmetli odası, kış bahçesi ve iki balkon bulunuyor. Aden Premium'da dairelerde birinci sınıf ürünlere yer verilerek inşa ediliyor. Projede dış cepheden taş yünü mantolama ile sağlanan ısı yalıtımının yanı sıra, kat aralarında uygulanan ses ve ısı yalıtımı ile ev sahiplerinin evlerinde geçirdiği zamanın kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

Projedeki sosyal donatılar arasında fitness merkezi, kameralı güvenlik, güvenlik, basketbol sahası, yürüyüş parkuru bulunuyor. Projenin bina özelliklerinde ise su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör, sprinkler sistemi, ankastre beyaz eşya, yerden ısıtma, merkezi ısıtma sistemi, split klima, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası yer alıyor.


Aden Premium Projesi Nerede

Fiyat Listesi

5+1 (0)
1160000 TL -

Aden Premium Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında