Ağaoğlu Çekmeköy Park’ı tanıttı

06 October 2017

Ağaoğlu tarafından Çekmeköy’de inşa edilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin basın toplantısında konuşma yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu; “Bu kampanyaya bir isim vermek gerekse “Ağaoğlu servet transferi yapıyor” ifadelerini kullandı. Ağaoğlu, “Ağaoğlu felsefesi kazan kazandır. Ben yaptığım bütün işlerde büyük Ağaoğlu ailesi diye tanımladığımız daire sahiplerimize, tedarikçimize, çalışanımıza kazandırmayı önemsedim. Ben de kazandım Allah’a şükür. Çekmeköy Park projemizde de bu kural işleyecek, herkes kazanacak. Kısacası büyük Ağaoğlu ailesine servet transferi yapıyorum. Kârımı vatandaşla paylaşıyorum” diye ekledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesisin tanıtımı için Çekmeköy Park projesinin satış ofisinde düzenlenen lansmanda, Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası – Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı proje ile ilgili detayları paylaştı.

"YÜZDE 25 LANSMAN İNDİRİMİ"

Çekmeköy Park projesinin uzun süredir Ağaoğlu müşterisi tarafından beklendiğine değinen Ali Ağaoğlu, “Ben, bu arsayı 20 yıl önce aldım. Bugün bölgede böyle bir arsanın metrekare fiyatı 2 bin doları geçmiş durumda. Çekmeköy Park projesinin bulunduğu lokasyonda böyle bir arsa da bulmak mümkün değil. Ben bu fiyata Ağaoğlu kalitesinde daire satıyorum. Üstelik yüzde 25 lansman indirimi ile daha da büyük bir fırsat sağlıyorum. Yani arsa fiyatına daire alacaklar. Oturacağınız daire de benden size hediye” şeklinde konuştu.

2008’de global krizin etkisi ile benzer bir konjonktürden geçildiğini ifade eden Ali Ağaoğlu, “O zaman da söyledim ‘dere her zaman kütük getirmez’ diye. Bunu yatırımcı için söylüyorum. Bu tip dönemlerde oturup ağlamak, yatırımları durdurmak kimseye bir yarar getirmez. Biz 2008’de de aynı şeyi yaptık. Hem kazandık, hem kazandırdık. 2009 yılında satışa çıktığımız My City Bahçelievler’de tüm daireleri 10 günde sattık. O zaman da tıkanan çarkların dönmesini sağladık. Biz, tüketici için derenin her zaman kütük getirmesini istiyoruz. Bugün de aynı şeyi yapıyoruz” dedi