Ağaoğlu’nun İstanbul Finans Merkezi İnşaatı Başlıyor

18 December 2014

Gayrimenkul sektörünün lokomotif şirketlerinden Ağaoğlu İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ndeki arsası için inşaat çalışmalarına başlıyor.

İstanbul Finans Merkezi'ndeki arsası için ruhsatı geçen hafta alan Ağaoğlu, inşaata önümüzdeki günlerde başlayacak.

Türkiye'nin yeni yüzü olacak olan İstanbul Finans Merkezi projesinde 8.5 milyon metreküplük hafriyat aşaması tamamlandı. 3 milyon 500 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak olan ve içerisinde birçok devlet kurumunun da yer alacağı proje ile ekonominin kalbi Ataşehir-Ümraniye aksında atmış olacak.

Özel açıklamalarda bulunan Ağaoğlu Projeler Koordinatörü Murad Acar, Finans Merkezi'nde Ağaoğlu'nun 850 bin metrekare inşaat hakkına sahip olduğunu söyledi.

''SATIŞLARA BAŞLAMAYI PLANLIYORUZ''

Ağaoğlu olarak Finans Merkezi sınırlarındaki projeleri için önümüzdeki hafta inşaat çalışmalarına başlayacaklarını belirten Acar ''Burada bizim dışımızda 8 paydaş daha var ve herkesin aynı dönemde inşaata başlaması gerekiyor. Biz Ağaoğlu olarak, inşaattan kısa süre sonra bölgede satışlara başlamayı planlıyoruz'' açıklamasında bulundu.

Alanın inşaata uygun hale getirilmesi işinin de yüklenicisi olan Ağaoğlu, kendisine ait 319 daire, 977 ofis ve 93 ticari birim inşa edecek.