Akiş GYO’dan Kadıköy’de 2 Yeni Proje

13 May 2016

Akiş GYO Kadıköy Bostancı ve Erenköy’de 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Firma her iki projenin yapım işi için Can Yapı ile anlaştı...

Akiş GYO, Kadıköy’de 2 yeni projeye start verdi. Firma biri Kadıköy Bostanca diğeri ise Erenköy’de konumlanan projenin yapım işleri için Can Yapı ile anlaştı.

Akiş GYO tarafından Kap’a yapılan açıklama şöyle;
“Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde  Pafta No: 65, Ada No: 315, Parsel No: 3'te ve Pafta No: 106, Ada No: 1435, Parsel No: 39'da  kayıtlı taşınmazlarda yapılacak çok katlı mağaza ve konut niteliğindeki binaların kaba,kısmi ince ,altyapı inşaat işleri  için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmazlar  ile ilgili olarak yapılacak  işler için Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş  'nin müteahhit firma olarak seçilmesine ve Şirketimiz ile Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında akdedilecek  çok katlı mağaza ve konut niteliğindeki binaların Kaba, Kısmi İnce, Altyapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının yönetim kurulumuzca onaylanmasına karar verilmiştir.”

AKİŞ BOSTANCI PROJESİ NEREDE?