Akzirve Bahçeşehir Projesinde Ön Talep Toplanıyor

03 November 2016

Toplam 2 bin 500 bağımsız birimden meydana gelen Akzirve Bahçeşehir projesinin ilk etabı için ön talep toplanmaya başlandı...

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçireceği projesinin lansmanına hazırlanıyor. 102 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilecek olan proje 3 etaptan oluşuyor.

Toplam 2 bin 500 bağımsız üniteden meydana gelen Akzirve Bahçeşehir projesinin 747 konutluk ilk etabı için ön talep toplanmaya başladı. Projede konutların yanı sıra hem projedeki ev sahiplerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir caddede yer alıyor.

Satış ofisi hizmete giren Akzirve Bahçeşehir projesinde ev sahibi olmak isteyenlere satış uzmanları vasıtasıyla uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları üzerinde yer alan Akzirve Bahçeşehir projesinde inşaat çalışmalarının bu yıl başlaması planlanıyor.

Akzirve Bahçeşehir projesinde birinci etap teslimlerinin Aralık 2018’de, ikinci etap teslimlerinin 2020’de, üçüncü etap teslimlerinin ise 2021'de yapılması öngörülüyor.