Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde konut satışları başlıyor

01 May 2018

Akzirve Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilmeye hazırlanan Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi, bin 850 konuttan meydana geliyor. Devasa bir alan üzerinde kurulan proje, karma konsept yapısıyla hayat buluyor. Projede ofis ve ticari alanları da bulunuyor.

9 Mayıs 2018 tarihinde lansman toplantısı yapılacak Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde bu tarihten itibaren konut satışlarının başlaması bekleniyor. Aynı zamanda lansman toplantısında konut satış fiyatları da Akzirve Gayrimenkul tarafından duyurulacak.



YAŞAM 2020'DE BAŞLIYOR

1+1'den 4+1'e kadar geniş bir yelpazede konut seçeneği sunacak Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde 2020 yılının ikinci bölümünde konut teslimlerinin başlaması planlanıyor. Öte yandan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde yeşil hakimiyeti dikkat çekiyor. İstanbul'un göbeğinde yeşiller içerisinde lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan projede çok sayıda sosyal donatı da inşa ediliyor. Kapalı otopark ve güvenlik hizmetinin yer alacağı projede çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları, aktivite alanları, sosyal tesis alanları yatırımcılara sunulacak.