Albatros Parkı 160 Milyon TL'ye İhaleye Çıkıyor

03 November 2016

Albatros Parkı 160 milyon TL muhammen bedelle 15 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İşte detayları...

Büyükçekmece sahiline yakın 30 bin metrekarelik Albatros Parkı'nın imar planı turizm+ticaret+konut alanı olarak değiştirilmiş ve rezidans, avm gibi yapıların park alanına yapılmasının önü açılmıştı. İhaleyle satılacak olan parkın ihale tarihi 5. kez değişti.

Atatürk mahallesi 516 ada 5 parselde yer alan Albatros Parkı 15 Kasım 2016 günü saat 10:00'da ihaleye çıkıyor. İhale Büyükçekmece Belediyesi Kumburgaz Ek Hizmet Binası 2. kat toplantı salonunda yapılacak.

Albatros Parkı için toplam 160 milyon TL isteniyor. Söz konusu arsanın geçici teminatı ise 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler;
Özel Kişiler: Nüfus cüzdan fotokopisi, Adres Yerleşim Belgesi, Geçici Teminat Makbuzu, Belediyemize Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, Kira, Ecrimisil vb. borcu bulunmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge ile Şartname bedeline ait makbuzu getireceklerdir.

Tüzel Kişiler: Faaliyet Belgesi, İmza sirküleri, İhaleye katılacak kişinin noter onaylı yetki belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Ortak Katılım olması halinde ortaklık belgesi, Geçici teminat makbuzu, Belediyemize Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, Kira, Ecrimisil vb. borcu bulunmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge ile Şartname bedeline ait makbuzu getireceklerdir.