Almila Kuleleri Projesi

Özdemir İnşaat Ankara
Almila Kuleleri
Keçiören, Ankara
0312 326 15 16
info@ozdemirltd.com
http://almilakuleleri.com

Sancaktepe Mahallesi. 1610.sokak No:29 Keçiören/ANKARA

KONUT SAYISI: 71
PROJE ALANI: 6627
TESLIM TARIHI: 2017-08-31
KONUT TIPLERI:

Almila Kuleleri Projesi Hakkında

Özdemir İnşaat, Ankara’nın gelişen bölgesi Keçiören’de, Almila Kuleleri projesini teslim etmeye hazırlanıyor. Birbirinden farklı yerlerde projeler hayata geçiren Özdemir İnşaat, Almila Kuleleri projesiyle Keçiören’de farklı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor. Toplam 6 bin 627 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan proje, iki blok ve 71 daireden oluşacak. Geniş ve ferah daire anlayışıyla tasarlanan daireler 4+1 ve 180 metrekareden meydana geliyor.

Kişiye özel ödemem koşulları sunan Almila Kuleleri projesindeki daire fiyatları ise 500 bin TL’den başlayıp 650 bin TL’ye kadar yükseliyor. Butik bir proje olarak inşa edilecek Almila Kuleleri, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kampüsü'ne yakın bir alanda konumlanıyor. Projenin yapım aşamasında da titizlik ve hassasiyet gösteren firma, 1. Sınıf güvenlik sertifikalı çelik kapı, yer ve duvar seramikleriyle evleri daha da konforlu bir hale getirmeye çaba gösteriyor.

Konutların dışını da sosyal donatılarla çevreleyen projede, çocuk oyun alanları, kamelya, basketbol sahası, yürüyüş merkezi yer alıyor. Ayrıca Almila Kuleleri projesinde merkezi uydu sistemi, renkli görüntülü diafon ve kameralı güvenlik sistemleri de bulunuyor.

Almila Kuleleri Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
500000 TL - 650000 TL

Almila Kuleleri Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Yürüyüş Alanları
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta