Altower Projesi

Altınbaş Gayrimenkul
Altower
Kadıköy, İstanbul
0216 411 9292
info@altower.com.tr
http://altower.com.tr

Sahrayıcedit Mahallesi Mümin Deresi Sokak No:2 Kadıköy/İstanbul

KONUT SAYISI: 330
PROJE ALANI: 10000
TESLIM TARIHI: 2019-09-30
KONUT TIPLERI:

Altower Projesi Hakkında

Altınbaş Gayrimenkul imzasıyla Kadıköy Göztepe’de hayata geçirilen ve akıllı bina sistemiyle donatılan Altower projesi tamamı 75,5 metrekare büyüklüğünde 1+1 konutlardan oluşuyor. Daireler konusunda yatırımcılara esnek olanaklar sunan Altower projesinde dileyen üniteleri birleştirerek isteği tarzda daireler oluşturabiliyor. Altower projesi 330 daireden meydana geliyor. Toplam 10 bin metrekarelik arazi üzerine konumlandırılan Altower projesi peyzaj alanlarıyla da ön plana çıkıyor.

Hem yatırım ve hem de oturum için alımlarda avantaj sağlayacak olan projede 1+1 konutlar 680 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında fiyatlandırılıyor. Kişiye özel ödeme koşulları da bulunan projedeki konutların kira getirisinin ise 3 bin TL ile 3 bin 500 TL arasında olması öngörülüyor.

Altınbaş Gayrimenkul, en prestijli otellerin kullanmış olduğu akıllı bina sistemini projesine uyarlayarak yatırımcılarına konforlu bir yaşam alanı yaratıyor. Projedeki akıllı bina sistemiyle konut sahipleri evlerinin kapısını cep telefonları ile açıp tabletleri ile evlerini yönetebilecek, restorana yemek siparişi verip misafirleri için oda, araçları için yıkama rezervasyonu yapmak gibi daha birçok hizmeti uzaktan kontrol edebilecekler.

Zengin sosyal donatılarla lüks bir yaşam alanı oluşturan Altower projesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sinema, sauna, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, hamam, kafe, restoran gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Ayrıca projede yer alacak clup launge olan ortak alanda dilerse toplantılar ve parti ortamları gibi eğlenceli aktiviteler düzenleme imkânı da sunuluyor.

Teslimleri Eylül 2019'da yapılması hedeflenen Altower projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 38 prim sağlaması bekleniyor.


Altower Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
680000 TL - 1200000 TL

Altower Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Restaurant
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında