Amasya Merzifon'da 5 adet iş yeri satışa sunuldu

26 April 2021

Amasya'nın Merzifon ilçesinde mülkiyeti Merzifon Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 adet iş yeri nitelikli gayrimenkul satışa sunuldu. Söz konusu iş yerleri için gayrimenkul satış ihalesi düzenlenecek.

Merzifon Belediyesi'nden yapılan bilgilendirmeye göre, satış ihalesi 4 Mayıs 2021 günü Merzifon Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonunda düzenlenecek.

Satışı konu olan gayrimenkuller ihalede tek tek satılacak. Öte yandan gayrimenkuller için toplam 9 milyon 328 bin TL satış bedeli belirlendi.

FİYATLARI 1 MİLYON TL SEVİYESİNDEN BAŞLIYOR

Satışa sunulan iş yerleri, Harmanlar Mahallesi Hal Sokak'ta yer alıyor. İş yerlerinin büyüklükleri ise 63 metrekare ile 268 metrekare arasında değişiyor.

Satışı konu olan iş yerlerinin ihaledeki tahmini satış bedelleri, 1 milyon 056 bin TL ile 3 milyon 212 bin TL arasında değişiyor. İhalede talep edilen geçici teminatı tutarı ise 32 bin TL seviyesinden başlıyor.

AÇIK TEKLİF VERİLECEK

Merzifon Belediyesi'nden ihaleye ilişkin yapılan bilgilendirmede ihalenin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45'inci maddesi gereğince tahmini muhammen bedelden artırım yapılacak şekilde açık teklif usulü ile yapılacağı kaydedildi.

İhaleye katılmak isteyen gerçek kişilerden kanuni ikametgâh belgesi, tebligat için adres bilgisi, noter tasdikli imza sirküleri, vekaleten katılım varsa noter tasdikli vekaletname, geçici teminat bedelinin yatırıldığını gösteren belge gibi belgeler talep ediliyor.