Amber Villaları doğanın içerisinde seçkin bir yaşam sunuyor

23 November 2020

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde inşa edilen Amber Villaları projesinde inşaat çalışmalarının yanı sıra villa satışları başladı. Proje, muhteşem doğanın içerisinde güvenli ve seçkin bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanıyor.

13 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Amber Villaları projesinde 20 adet müstakil villa oluşturuluyor. Projedeki villalar 5+1 dubleks tipinde tasarlanıyor. Villaların büyüklükleri 285 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

Amber Villaları projesinde her villanın kendisine özel bahçe alanı bulunuyor. Projedeki villaların bahçe alanları 160 ile 430 metrekare arasında değişiyor. Aynı zamanda yatırımcılara modern bir evin kapıları açılıyor.

AMBER VİLLALARI FİYAT LİSTESİ

Konut teslimlerinin 2021 Ağustos döneminde yapılması hedeflenen projede avantajlı satış süreci başladı. İşte Kasım 2020 dönemi itibarıyla Amber Villaları fiyat listesi:

5+1 dubleks villaların fiyatları 2 milyon 350 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor.

Banka kredisi kullanımına uygun durumda olan villalar için 120 ay vadeli yüzde 0.99 faiz oranlı kredi imkanı sağlanıyor. Firma bünyesinde yatırımcılara özel ödeme seçenekleri hazırlanırken peşin alımlarda yüzde 5 indirim de uygulanıyor.

HUZUR DOLU YAŞAM ALANI

Doğanın içerisinde muhteşem konumuyla yatırımcısına huzur ve sağlık dolu bir yaşam sunmaya hazırlanan Amber Villaları projesinin ortak sosyal donatıları arasında; yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, otopark, güvenlik gibi olanaklar bulunuyor.

İzmit'e 10 dakika uzaklıkta bulunan proje, çevre eğitim kurumlarına yakın noktada yer alıyor. Proje, Başiskele Yuvacık'ta hayat buluyor.