Anatolium Marmara Projesi

Maya Grup
Anatolium Marmara
Kartal, İstanbul
0 212 350 11 00
info@maya.com.tr
http://www.anatolium-marmara.com/

Soğanlık Yeni Mah. Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol Cad. Yılsan A.Ş. Apt. No: 72

KONUT SAYISI: 152
PROJE ALANI: 30000
TESLIM TARIHI: 2018-03-30
KONUT TIPLERI:

Anatolium Marmara Projesi Hakkında

İstanbul Anadolu yakasnda Kartal'da hayata geçirilen Anatolium Marmara projesi Maya Holding ve Yılsan Holding ortaklığında 30 bin metrekare alan üzerine yayılan proje Alışveriş merkezi ve 38 katlı Maya Anatolium Tower yer alıyor.

Maya Anatolium Tower'da ofis ve home ofis seçenekleri, 45 bin metrekare satılabilir ya da kiralanabilir alan bulunuyor. Kuledeki ofislerin yüzde 80'i Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim.

Alışveriş ve yaşam merkezi konseptinde tasarlanan Anatolium Marmara projesi 180 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede 60 bin metrekare kiralanabilir alanda başta IKEA olmak üzere 150'yi aşkın mağaza yer alıyor.

Henüz fiyatların açıklanmadığı Anatolium Marmara projesinin AVM kısmı 2017 yılının son çeyreğinde açılacak. Maya Anatolium Tower'ın ise aynı tarihte inşaatı tamamlanıp Mart 2018'de teslim edilecek.

Anatolium Marmara projesi sahil yoluna ve Kartal merkeze 4 dakika, Maltepe’ye 5 dakika, İçerenköy’e, Bostancı’ya ve Pendik’e 10 dakika, Küçükyalı’ya 13 dakika, Bağdat Caddesi’ne 15 dakika, Ataşehir’e 20 dakika ve Caddebostan’a 20 dakika mesafede yer alıyor.

Anatolium Marmara Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Anatolium Marmara Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Mağaza/Ofis
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Hamam
Spa Merkezi
Masaj Salonu
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
İnşaat Aşamasında