AND Pastel Projesi

And Gayrimenkul
AND Pastel
Kartal, İstanbul
0850 393 40 00
satis@anadolugayrimenkul.com.tr
http://andpastel.com/

Esentepe Mahallesi Erkılıç Caddesi No:8 Kartal / İstanbul

KONUT SAYISI: 1243
PROJE ALANI: 45000
TESLIM TARIHI: 2018-06-30
KONUT TIPLERI:

AND Pastel Projesi Hakkında

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, AND Pastel ile İstanbul’un yükselen ilçesi Kartal’da, metronun hemen yanında, yeni nesil bir mahalle hayatı sunuyor.

YAP-YAŞAT felsefesiyle geçmişin ve geleceğin enerjisinin birlikte kurgulandığı Yeni Nesil Mahalle AND Pastel, şehrin içinde ama aynı zamanda şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyen mahalle sakinlerini bekliyor.

Kartal’da, Adalar ve deniz manzarasına hâkim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 7 blok ve 1243 konuttan oluşuyor. Kartal bölgesinin en büyük projelerinden biri olan AND Pastel, orta ölçekli bir mahalle büyüklüğünde. HPP Architects tarafından tasarlanan proje ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptiyle geçmişin özlem duyulan mahalle yaşamını yeni nesil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeniden tanımlıyor.

AND Pastel, Sign of the City Awards – ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme – içme olanaklarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyon ve daha birçok sosyal aktivite alanı ile hayatın içinde keyifli anılar biriktirilebilecek bir mahalle vaat ediyor.

Orta ölçekli bir mahalle nüfusuna sahip olan AND Pastel sağlık kurumundan, markete, okul öncesi eğitim kurumundan, restoran, eczane, kafe ve güzellik merkezine kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı tüm ticari alanları da içerisinde barındırıyor.










AND Pastel Projesi Nerede

Fiyat Listesi

AND Pastel Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Eczane
Market
Restoran
Kafeler
Kuaför
Terzi
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Kişisel Gelişim Stüdyoları
Kapalı Çocuk Oyun Alanı
Etkinlik Odaları
Spor
Lostra
Açık ve Kapalı Havuz
Fitness
Hamam, Sauna ve Buhar Banyosu
Ball Court
Squash
Sağlık
Sağlık Merkezi
Özel
Okul Öncesi Eğitim Durumu