Ankara Golfkent’ten Ev Alana Golf Eğitimi Hediye

09 August 2016

Yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulan Ankara Golfkent projesinden daire alana 1 yıllık ücretsiz golf eğitimi veriliyor...

GYODER’in başlattığı kampanyaya dahil olan Ankara Golfkent projesinde son 40 daire için satışlar kampanyalı satışlar devam ediyor.

3 1 Ağustos’a kadar devam eden kampanya kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yüzde 0,7 faizle 120 aya kadar vadelendirilebilen Ankara Golfkent projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor.

1 milyon 260 bin metrekare alanda hayata geçirilen Golfkent projesi 2 bin 640 konuttan meydana geliyor. Ankara Golfkent projesinde 2016 sonunda yeslim edilecek olan son villalara 77 bin TL’den başlayan peşinatlarla sahip olmak mümkün.

Ev Alana Golf Eğitimi Ücretsiz
Projeyi yerinde görmek isteyenler hafta sonu brunch etkinliklerine davet ettiklerini söyleyen Ankara Golfkent Satış ve Pazarlama Direktörü Sandal, “ Açık büfe kahvaltının ardından eğitmenlerimiz eşliğinde golf oynuyoruz. Ağustos ayı içerisinde konut alanlara ise bir yıl boyunca golf eğitimini ücretsiz olarak veriyoruz” dedi.