Ankara İzmir YHT Projesinde Acele Kamulaştırma

10 August 2016

Ankara İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında Manisa'nın Salihli, Şehzadeler, Yunusemre, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerinin bazı bölgeleri için acele kamulaştırma kararı çıkarıldı...

Ankara Polatlı Afyonkarahisar Uşak İzmir Demiryolu Projesi (Ankara İzmir YHT) kapsamında Manisa Kuzey Demiryolu geçisinin ve Salihli Manisa kesiminin yapılması amacıyla bazı bölgelerde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı çıkarıldı.

Manisa Kuzey Demiryolu Geçişi için verilen kamulaştırma kararı Manisa Şehzadeler ilçesi Yukarıçobanisa, Şehitler, 2. Anafartalar, Kuşlubahçe ile Yunusemre ilçesi Horozköy ve Evrenos mahallelerini kapsıyor.

KAMULAŞTIRILACAK ALANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Salihli Manisa kesimi için verilen kamulaştırma kararı ise Manisa Salihli ilçesi Beşeylül, Gaziler, Atatürk, Yılmaz, Zafer, Keli, Hasalan, Kapancı, Mersindere mahalleleri; Manisa Ahmetli ilçesi Ahmetli, Yaraşlı, Seydiköy, Gökkaya, Alahıdır mahalleleri; Manisa Turgutlu ilçesi Derbent, Yeniköy, 8. Mıntıka, 10. Mıntıka, 2. Mıntıka, Avşar, Urganlı, 11. Mıntıka mahalleleri ile Manisa Şehzadeler ilçesi Yukarıçobanisa, Aşağıçobanisa, Karaoğlanlı, Şehitler, Anafartalar, Peker mahallelerini kapsıyor.

KAMULAŞTIRILACAK ALANLARIN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ