Antalya’nın Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Yükseliyor!

03 May 2017

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ adım adım hayata geçiyor...

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımına hızla devam ediliyor.Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde festival çarşısı,çok taklı pazar yeri,konser ve tiyatro salonu,yeme içme alanları yer alacak.İnşaatı devam eden Kültür ve Ticaret Merkezi'yle birlikte geleneksel çarşı kültürünün yaşatılması, çeşitli sanatsal organizasyonlara ev sahipliği yapacak yeni bir kültür ve ticaret merkezi kazanılması hedefleniyor.

Proje 66 bin metrekare inşaat alanına sahip.5 katlı tesisin ilk iki katında gıda ürünlerinin yer alacağı pazar yeri, üstteki iki katta ise Festival Çarşısı’na ait dükkanlar, en üst katta da kafe ve eğlence alanları ile dükkanlar yer alacak. Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi, uluslararası festivallere ev sahipliği yapan Antalya’ya yakışan, kenti ziyaret eden turistlerin yeni uğrak noktası olması planlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı ve Antalya Şehir Tiyatroları da Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi içerisinde yer alacak.