ARIKAN GROUP, CUMHURİYET'İN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADI

18 October 2023

Bu önemli yılın anısına özel hazırlanan Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu ise geceye damgasını vurdu. 100. yıla özel, sınırlı sayıda üretilen, her detayı özenle düşünülmüş ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesini yansıtan sembollerle tasarlanan bu prestij koleksiyon kadın, erkek ve cep saatinden oluşuyor.

 Arıkan Group bünyesinde yer alan Quantum Saat, Cumhuriyet'in 100. yılını görkemli bir davet ile kutladı. Verilen davette Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu tanıtıldı. Quantum Saat, bu özel davetle sadece saat tutkunlarına değil, aynı zamanda tarih ve bağımsızlık mücadelesi konusunda hassasiyet gösteren herkese seslendi. Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu, zamanın ötesinde bir anlam taşıyarak, Cumhuriyet'in 100. yılını anlamlandırmak isteyenler için bir armağan niteliği taşıyor.

Koleksiyonun saatlerinde kullanılan dayanıklı ve çizilmeye karşı dirençli safir kristal cam, özel olarak üretilmiş 316L paslanmaz çelik kasa ve kordon, kadın versiyonunda gerçek sedef kadran ve Citizen-Miyota işbirliği ile üretilen 8215 ve 82S0 otomatik mekanizmalar tarih ve zamanın eşsiz birleşimini temsil ediyor.