Arkat Green Projesi

Arkat Yapı
Arkat Green
Mudanya, Bursa
0224 453 45 70
arkat@arkatyapi.com
http://www.arkatyapi.com/tum_projeler/a30-arkat-green/

Göynüklü Mah. Göynüklü Köyü İç Yolu 16960 Mudanya/Bursa

KONUT SAYISI: 36
PROJE ALANI: 11000
TESLIM TARIHI: 2018-11-30
KONUT TIPLERI:

Arkat Green Projesi Hakkında

Bursa Mudanya’nın yeni deniz manzaralı projesi Arkat Yapı tarafından Arkat Green ismiyle inşa ediliyor. Göynüklü mevkiinde yükselecek olan konutlar 4+1 tipinde dubleks olarak hayata geçiriliyor. Ayrıca projedeki dubleks konutlar yatırımcılar isterse 5+1 olarak da düzenlenebiliyor. Toplam 36 konuttan meydana gelen projedeki dublekler 225 metrekare büyüklüğe de sahip.

Şirket içinde 12 ay vade imkânı da bulunan konutlar krediye uygun olarak satışa çıkarılıyor. Arkat Green projesindeki dublekslerin fiyatları ise 850 bin TL’den başlıyor. Projenin tamamlandıktan sonra yatırımcısına yüzde 30 oranında prim sağlaması da öngörülüyor.

Proje toplam 11 bin metrekare arazi üzerine hayata geçiriliyor. Lüks ve konforlu bir yaşam alanı yratmayı hedefleyen projedeki konutların tamamında yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunuyor. Ayrıca konutlarda çamaşır ve giyinme odaları da yer alıyor. Projedeki bu odalar dairelerdeki oda sayılarına ekstra olarak ekleniyor.

Deniz ve orman manzarasıyla huzurlu bir yaşamı yatırımcıları için tasarlayan projenin Kasım 2018 tarihinde teslim edilmesi de planlanıyor. Arkat Green projesinde güçlü peyzaj alanları, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu ve kamelyalar, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, asansör, yarı kapalı otopark bulunuyor.


Arkat Green Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
850000 TL -

Arkat Green Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında