Arma Vita projesi Selçuklu'da modern yaşam alanı sunuyor

22 May 2018

21 bin 350 metrekarelik arsa üzerinde kurulan Arma Vita projesinde 96 konut ve 6 ticari ünite inşa ediliyor. Okkalar İnşaat'ın Selçuklu'da hayata geçirdiği, 'Arma' markalı projelerden bir başkası olan çalışma, yatırımcısına uygun fiyatlarla lüks site yaşantısı sunuyor.

Arma Vita projesinde modern tasarım çizgileri etrafında oluşturulan konutlar 3+1 daire tipi şekliyle tasarlanıyor. Konutların büyüklükleri ise 135 metrekare ve 168 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

YAŞAM 2019'DA BAŞLIYOR

Konut teslimlerinin 2019 Ağustos'ta yapılması hedeflenen Arma Vita projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede aynı zamanda konut satışları başladı. Uygun fiyatların görüldüğü çalışmada fiyat politikası şu şekilde belirlendi:

135 metrekare konutların fiyatları 250 bin TL,
168 metrekare konutların fiyatları 300 bin TL.

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunan projede Okkalar İnşaat tarafından kolay ödeme imkanları da sağlanıyor.



AİLELER İÇİN İDEAL PROFİL ÇİZEN PROJE

Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Yazır Mahallesi'nde konumlandırılan Arma Vita projesi, konumuyla merkezi bir yaşantı sunuyor. Okul, hastane, banka, market gibi kurum ya da kuruluşlara yürüme mesafesinde bulunan proje, aynı zamanda toplu taşıma merkezlerine de yakın noktada bulunuyor.

Aileler için uygun bir proje görünümü taşıyan Arma Vita projesinde otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, yeşil alan, kamelyalar, yürüyüş alanı gibi sosyal donatılar da yatırımcılara sunuluyor.