ASCE GYO halka arz ediliyor

24 July 2023

Sağladığı istihdam, üretim gücü ve ilk günkü başarma tutkusuyla Türkiye’ye yayılan ASCE GYO’nun halka arzında 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplanacak. Hisseler 3 Ağustos’ta işlem görmeye başlayacak.
Abdulkadir Konukoğlu: “Sanayicilikteki titizliğimizi konut alanında da sürdürüyoruz. Güçlü gayrimenkul portföyümüzle arsa yatırımlarımızı değerlendirirken geçmişten bugüne güvenle özdeşleşen imzamızı konut alanına da atıyoruz. Yapılarımızın harcında güven veren deneyim ve başarma tutkusu var. Şimdi aynı anlayışla, geleceğin harcını da karıyor; Abdulkadir Konukoğlu Holding çatısı altındaki ASCE GYO’yu halka arz ediyoruz.”

Abdulkadir Konukoğlu Holding şirketlerinden ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz ediliyor. Türk iş dünyasının liderlerinden Abdulkadir Konukoğlu’nun iş yaşamı boyunca uyguladığı girişimci vizyon doğrultusunda 2010 yılında kurduğu şirket sağladığı istihdam, üretim gücü ve ilk günkü başarma tutkusuyla Türkiye’ye yayılıyor.
ASCE GYO’nun halka arz toplantısında değerlendirmelerde bulunan Abdulkadir Konukoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı, ASCE Kurucusu ve Hâkim Ortağı Başkanı Abdulkadir Konukoğlu “Fark yaratan, örnek gösterilen projelere imza atmak ve sektörün öncüsü olmak vizyonuyla yola çıktık. Yaptığımız her işte daima BİN DÜŞÜNÜR, BİR YAPARIZ. Bizi farklı kılan, başarımızın temelini oluşturan tam da budur. Yapılarımızın harcında bu anlayış; güven veren deneyim ve başarma tutkusu var. Şimdi aynı anlayışla, geleceğin harcını da karıyor; ASCE GYO’yu halka arz ediyoruz” dedi.