Aşçıoğlu İstanbul ve Muğla’da 3 yeni proje hayata geçirecek

02 August 2018

1967 yılında kurulan ve bugüne kadar çok sayıda proje hayata geçiren Aşçıoğlu, 3 yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Selahattin Aşçıoğlu tarafından kurulan ve kısa zamanda sektörün lider firmalarından biri haline gelen Aşçıoğlu’nun hayata geçireceği 3 projeden 2 si İstanbul’da, 1’i ise Muğla’da yükselecek.

BEYKOZ VE SARIYER’DE KONUT ÜRETİLECEK

Firmanın İstanbul’da hayata geçireceği her iki proje de konut projesi olacak. Projelerden ilki Beykoz’da 584 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olan Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilecek olan projede, inşa çalışmaları 2020 yılının 1. Çeyreğinde başlayacak.

Firma tarafından İstanbul’da hayata geçirilecek olan ikinci proje ise Sarıyer’de yükselecek. 7 bin 10 metrekarelik bir alan üzerinde hayat bulacak olan projede, inşa çalışmaları 2019 yılında başlayacak.

MUĞLA BODRUM’A BÜYÜK BİR AVM AVM İNŞA EDİLECEK

Aşçıoğlu’nun 3’üncü projesi ise Muğla Bodrum’da hayata geçirilecek. Firma, bölgede bulunan 14 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde büyük bir AVM inşa edecek. Bu projenin inşa çalışmaları ise 2019 yılında başlayacak. İzmir-Bodrum karayolu üzerinde yükselecek olan AVM’nin Bodrum Havalimanı’na uzaklığı yalnızca 1 kilometre olacak. Güllük mevkiinde yer alan Aşçıoğlu Akaryakıt’ın yanı başında inşa edilecek olan alış veriş merkezi, 30 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip olacak.