Asmalı Bahçe Şehir ile şehrin içinde bahçeli evde yaşama fırsatı

27 September 2017

Şehir hayatının içinde bahçeli ev inşa etme konusunda sektörde öncü konumunda işler yapan Dekar Gayrimenkul A.Ş.; Demiröz İnşaat A.Ş. işbirliği ile şimdiye kadar inşa edilecek en büyük bahçeli konut projesi olma özelliği taşıyan Asmalı Bahçe Şehir projesi Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanla basına tanıtıldı. Toplam 600 milyon TL’lik yatırımla yükselecek olan ve 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana gelen proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla yatırımcılarına sunuldu.

Dekar Demiröz Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, bugüne kadar yaptıkları en büyük proje olacak Asmalı Bahçe Şehir projesinde, orta üst gelir grubundaki insanların ve özellikle çocuklu ailelerin en çok hayal ettiği bahçeli bir ev beklentisine karşılık verdiklerini söyleyerek, “Asmalı Bahçe Şehir projesi; İstanbul’daki birçok projeden farklı olarak az katlı ve bahçeli konseptiyle, bahçeye ve sokağa çıkmayı teşvik eden, yeşil alan ve bahçe kullanımının maksimum düzeyde olduğu, uzun yıllar aynı kalitede bir yaşamın sürdürülmesinin hedeflendiği örnek bir projedir” ifadelerini kullandı.

Projede yer alan 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise 1 apartman bloğunda bulunan apartman dairelerinden meydana geliyor. Proje, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 93 metrekareden 214 metrekareye kadar farklı alternatifli bulunuyor. Asmalı Bahçe Şehir projesinin ilk etap teslimleri 2018 Temmuz’da, projenin tamamının ise 2020’de teslim edilmesi hedefleniyor. Asmalı Bahçe Şehir’deki bahçeli evlerin de 30 metrekareile 300 metrekarearasında değişen bahçeleri de yer alıyor.