Asude Tower Projesi

Asude İnşaat
Asude Tower
Merkez, Kırklareli
0318 225 00 36
info@asudetower.com
http://www.asudetower.com

Yenidoğan Mah. Cumhuriyet Cad. Sözdinler Apt. No:3 Kat: 2 Kırıkkale

KONUT SAYISI: 108
PROJE ALANI: 8000
TESLIM TARIHI: 2021-01-30
KONUT TIPLERI:

Asude Tower Projesi Hakkında

Asude İnşaat tarafından Kırklareli’nde hayata geçirilen Asude Tower bölgenin yaşam alanı standardını yükseltmeyi hedefliyor. Projede yer alan konutların tamamı 4+1 tiplerinde dizayn ediliyor. Geniş ve konforlu bir yaşam konsepti sunan projede yer alan konutların büyüklükleri ise net 175 brüt 225 olarak belirlendi.

İnşa çalışmaları devam eden projedeki konutların yatırımcısına tamamlandıktan sonra yüksek oranda prim sağlaması da bekleniyor. Kira getirisi bin TL ile bin 300 TL arasında olması beklenen Asude Tower projesinin hem yatırım hem de oturum açısından da avantaj sağlaması öngörülüyor.

Projedeki konutların fiyatları ise 380 bin TL ile 480 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, kalan ödeme tutarı ise 60 ay 0 faiz seçeneği de sunuluyor.

Asude Tower projesi bitişik 2 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 108 konutun yer aldığı projenin teslim tarihi Ocak 2021 olarak açıklandı.

Konforun ön planda tutulduğu Asude Tower projesinde her dairede ebeveyn giyinme odası, ebeveyn banyosu, ankastre set standart olarak yatırımcılara sunuluyor. Sosyal donatılarıyla da ev sahiplerine keyifli bir yaşam alanı inşa eden projede mini basketbol e futbol sahası, çocuk oyun alanları, eğlence alanları, sinema yer alıyor. Proje, konut sahiplerinin araçlarına özel kapalı otoparka da sahip.

Asude Tower Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
380000 TL - 480000 TL

Asude Tower Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Eğlence Merkezi
Spor
Fitness Salonu
Bisiklet Yolu
Futbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında