Avlu Torbalı Projesi

Nurem İnşaat - Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme
Avlu Torbalı
Torbalı, İzmir
0532 111 28 58
info@avlutorbali.com
http://www.avlutorbali.com/

Torbalı Mah. 5125. Sok. Torbalı/İzmir

KONUT SAYISI: 237
PROJE ALANI: 17000
TESLIM TARIHI: 2019-05-31
KONUT TIPLERI:

Avlu Torbalı Projesi Hakkında

Nurem İnşaat ve Sürmeli Gyarimenkul Geliştirme ortaklığı ile hayata geçirilen Avlu Torbalı projesi toplam 17 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Modern ve az katlı mimarisiyle dikkat çeken proje 6 bloktan meydana geliyor. Avlu Torbalı projesinde 237 konut ve 233 ofis yer alıyor. Projedeki konutlar 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 2+1 loft daire tipinde tasarlanıyor.

Fiyatları 235 bin TL ile 406 bin TL arasında değişiklik gösteren Avlu Torbalı projesindeki konut ve ofislere banka kredisiyle de sahip olunabiliyor. Projedeki konutların satışları başladı.

‘Kentin yeni buluşma noktası’ sloganıyla tanıtılan Avlu Torbalı projesi İzmir Torbalı'nın merkezi noktasıyla dikkat çekiyor. Sosyal alanlar bakımından zengin olan proje, lokasyonuyla da ön plana çıkıyor. Torbalı Adalet Sarayı'nın yanında konumlanan Avlu Torbalı projesi yeni devlet hastanesinin karşısında, İzmir'e 30 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na ise 20 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Projede yer alan ofis bloklarının Mayıs 2019'da, konut bloklarının ise Haziran 2019'da teslim edileceği duyuruldu.

Konfor ve rahatlığı tek çatı altında sunmayı hedefleyen projenin sosyal donatıları arasında ise açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, voleybol sahası, yürüyüş parkuru, asansör, resepsiyon, merkezi ısıtma ve ısı pay ölçer bulunuyor.

Avlu Torbalı Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Avlu Torbalı Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Voleybol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında