Avrupa Konutları Atakent 4B projesinde satışlar başladı

13 July 2020

Artaş inşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Halkalı Atakent bölgesinde daha önce hayata geçirilen Atakent 1, Atakent 2, Atakent 3 ve Atakent 4 projelerinden sonra Avrupa Konutları Atakent 4B projesinde de konut satışları başladı. Proje, uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri sunuyor.

Avrupa Konutları Atakent 4B projesinde 362 adet konut ve 9 adet ticari ünite inşa ediliyor. 17 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projede yer alan konutlar; 1+1, 2+1, 3+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Projedeki konutlar modern tasarım çizgileri etrafında ferah bir yaşam alanı sağlıyor.

AVRUPA KONUTLARI ATAKENT 4B FİYAT LİSTESİ

Konut teslimlerinin Haziran 2022 döneminde yapılması hedeflenen projede inşaat çalışmalarının yanı sıra konut satışları da başladı. İşte Avrupa Konutları Atakent 4B güncel fiyat listesi:

1+1 konutların fiyatları 560 bin TL'den,
2+1 konutların fiyatları 930 bin TL'den,
3+1 konutların fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

ÖDEMELER 1 SENE SONRA

Avrupa Konutları Atakent 4B projesinde uygun fiyatların yanı sıra yatırımcılara kolay ödeme seçenekleri de sağlanıyor. Ödemelere 12 ay sonra başlama imkanı sağlanan projede, yüzde 25 peşinat verilmesi durumunda 180 ay vadeli yüzde 0.64 faiz oranından kredi imkanı sağlanıyor.

MERKEZİ NOKTADA LÜKS YAŞAM ALANI

İstanbul'un son yıllarda büyük gelişim kaydeden bölgesi Halkalı Caddesi üzerinde yer alan Avrupa Konutları Atakent 4B projesi, avantajlı konumuyla da dikkat çekiyor. Projenin yaşam alanında ise cafe, restoran, mağazalar, cadde dükkanlar, peyzaj alanı, süs havuzları gibi çok sayıda sosyal donatı bulunacak.