Aydos Land projesinde 290 bin TL'den başlayan satışlar sürüyor

19 September 2020

İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesinde Aydos Ormanları'na komşu noktada hayata geçirilen Aydos Land projesinde kalan konutların satışları sürüyor. Projede konut teslimleri hemen yapılırken uygun fiyatlar dikkat çekiyor.

Aydos Land projesinde 600 adet konut ve 34 adet ticari ünite hayata geçirildi. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Modern tasarım çizgileri etrafında oluşturulan konutlarda 1+1'lerin büyüklükleri 77 metrekare, 2+1'lerin büyüklükleri 103 metrekare, 3+1'lerin büyüklükleri 128 metrekare, 4+1'lerin büyüklükleri ise 162 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.

AYDOS LAND GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Ayrıcalıklı yaşamın başladığı Aydos Land projesinde kalan konutların satışları, uygun fiyat politikası etrafında devam ediyor. İşte Eylül 2020 dönemi itibarıyla projedeki güncel fiyat listesi:

1+1 konutların fiyatları 290 bin TL'den,
2+1 konutların fiyatları 410 bin TL ile 500 bin TL arasında,
3+1 konutların fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Projede 4+1 konutların satışları tamamlandı. Ayrıca banka kredisine uygun durumda olan konutlarda firma bünyesinde çeşitli vade olanakları da sağlanıyor.

MUHTEŞEM DOĞA MANZARASI

İstanbul Anadolu yakasının gelişen bölgelerinden olan Pendik'te kurulan Aydos Land projesi, bölgenin önemli merkezi Aydos Ormanları'nın muhteşem manzarasını yatırımcılarına sunuyor. Projede 'yeşil alan' hassasiyeti dikkat çekerken ailelere çocuklarıyla sağlıklı bir yerde hayat sürme şansı sağlanıyor. Proje ayrıca metro durağına 3 dakika, Pendik sahile 4 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Aydos Land projesinin yaşam alanında 'Çarşı' bölümü yer alıyor. Bu bölümde seçkin markaların mağazaları bulunuyor. Projenin sosyal donatıları arasında ise yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanı, sosyal tesis alanı, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.