B Modern Residence Projesi

Leitert Bau & Co. KG
B Modern Residence
Bodrum, Muğla
444 25 94
info@bodrum-modern.com
http://bodrum-modern.com/

Boğaziçi Köyü, Tuzla Ovası Mevki Bodrum/Muğla

KONUT SAYISI: 213
PROJE ALANI: 27000
TESLIM TARIHI: 2017-03-30
KONUT TIPLERI:

B Modern Residence Projesi Hakkında

Almanya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alman kuruluşunun Türkiye iştiraki Leitert Bau & Co. KG tarafından hayata geçirilen B Modern Residence projesi Muğla Bodrum'da yer alıyorç

27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen B Modern Residence projesi 3 katlı 17 blok halinde 198 daire ve tek katlı 15 adet müstakil konuttan meydana geliyor.

B Modern Residence projesinde 82 ile 110 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

5 yıldızlı otel konforunda tasalanan B Modern Residence projesi Havaalanına 10 kilomete, Güvercinlik sahile 2 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre mesafe konumlanıyor.

Tuzla koyu manzarasına sahip olan B Modern Residence projesi Havaalanı Bodrum anayolu üzerinde, Türkiye'nin en büyük golf sahalarından biri olan Vita Golf Park ve Muğla'nın en büyük AVM'sine yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

B Modern Residence projesinde sosyal tesislerin yanı sıra, uçak, otobüs vs bilet araştırması ve rezervasyonu, havaalanında karşılanma ve transfer, bagaj taşıma, araba yıkama, günlük alışveriş, kişisel alışveriş, sabah saatlerinde gazete, ekmek ve süt ihtiyaçlarının karşılanması, residence temizlik, teknik servis, kurutemizleme, kurye hizmetleri, golf oynama ve ögrenme organizasyonu ve rezervasyonu, restoran-gece kulübü-gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, konser biletleri, 24 saat istek ve bilgi hattı gibi imkanlar bulunuyor.

B Modern Residence Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
195000 TL -
2+1 (0)
245000 TL -

B Modern Residence Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Restaurant
Hamam
Spa Merkezi
Eğlence Merkezi
Masaj Salonu
Mini Golf
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Tenis Kortu
Basketbol Sahası
Voleybol Sahası
Bisiklet Yolu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında