Bahadır 148 projesi Pendik’te yükseliyor

03 October 2018

İstanbul Pendik’te hayata geçiirlen en yeni markalı konut projelerinden biri olan Bahadır 148’de konut satışları devam ediyor. Bahadır İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde 2 blok halinde yükseliyor.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleriyle satışa sunulan projede toplam 148 adet daire yer alıyor. 299 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutların büyüklükleri ise 90 metrekare ila 120 metrekare arasında değişiyor. Projedeki daireler 5. Kattan itibaren deniz manzarasına sahip bir durumda bulunuyor.

Konumu itibariyle de dikkat çeken Bahadır 148 projesi E-5 Otoyolu’nun yanı başında yükseliyor. Yatırımcılarına kaliteli ve huzurlu bir yaşam sunan proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 3, Marmara Hastanesi’ne 2, sahile ise 1 kilometrelik bir uzaklıkta yer alıyor. Metroya yürüme mesafesinde olan proje Pandora AVM’ye ise 500 metrelik bir mesafede bulunuyor.

Bahadır 148 projesi, 148 adet konutun yanı sıra çok sayıda sosyal donatı alanına da ev sahipliği yapıyor. Projede yer alan sosyal donatı alanları arasında açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, Adalar’a nazır deniz manzarası, kapalı otopark ve güvenlik hizmetleri bulunuyor.