Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi İhaleye Çıkıyor

04 May 2016

Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki ticari birimlerin kullanıma hazır hale getirilmesi ve merkezin işletilmesi işi ihaleye çıkıyor...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi altyapısı, peyzaj ve yapılara dair karkas imalatları yapılan ticari birimlerin ve kioskların perakende kullanımına yönelik iç tasarımlarının ve ince imalatların yaptırılması, ticari birimlere dair mağaza karmasının yapılması, ticari birimler ile kullanıma hazır hale getirilen fuar ve kongre merkezinin işletilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Balıkesir Altıeylül Gümüşçeşme mahallesinde yaşama geçirilen Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi ihalesi 18 Mayıs 2016 tarihinde saat 13:30'da Balıkesir Büyükşehir Belediye Hizmet Binası Encümen toplantı salonunda gerçekleşecek.

İhale dokümanı bin TL karşılığında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı'ndan temin edilebilir. İhaleye katılacakların en geç ihale günü saat 12:00'a kadar tekliflerini Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Yazı İşleri Birimi'ne teslim etmeleri gerekiyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ