Barbaros Reserve Residences Projesi

Peska Turizm Yatırım
Barbaros Reserve Residences
Bodrum, Muğla
+90 212 265 60 00

http://www.barbarosresidences.com

Bodrum Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Koyu, Yalıçiftlik 48400 Bodrum/Türkiye

KONUT SAYISI: 42
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-06-01
KONUT TIPLERI:

Barbaros Reserve Residences Projesi Hakkında

Bodrum'da kurulan Barbaros Reserve Residences projesi, eşsiz bir koyda ultra lüks yaşamın kapılarını açmaya hazırlanıyor. Proje, Peska Turizm Yatırım imzası taşıyor.

Barbaros Reserve Residences projesinde anahtar teslimlerinin 2018 Haziran'da yapılması hedefleniyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipiyle bahçeli ve dubleks rezidans seçenekleri bulunuyor. Konutların büyüklükleri ise 328 metrekare ile 665 metrekare arasında değişiyor.

Barbaros Reserve Residences fiyatları 1 milyon 804 bin dolardan başlayarak 3 milyon dolara kadar yükseliyor. Projede ortalama metrekare fiyatları ise 5 bin 500 dolardan başlıyor. Firma tarafından kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede taksit imkanları da sağlanıyor.

Bodrum'un Yalı Mahallesi'nde yer alan Barbaros Koyu'nda hayata geçirilen Barbaros Reserve Residences projesi, eşsiz Ege denizi ve doğasıyla bütün bir hayat sürme imkanı sağlıyor. Proje Bodrum merkeze 14 kilometre, Yalıkavak Marina'ya 30 kilometre, havaalanına 38 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Denize sıfır konumlandırılan Barbaros Reserve Residences projesinin kendisine özel 350 metre uzunluğunda plajı ve iskelesi bulunuyor. Proje aynı zamanda villa-site konseptini yatırımcısına sunuyor. Projenin yaşam alanında yüzme havuzu, SPA, spor alanları ve peyzaj düzenlemesi gibi imkanlar da bulunuyor.

Barbaros Reserve Residences Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Residence (0)
1804000 USD - 3000000 USD

Barbaros Reserve Residences Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Parkı
Spa Merkezi
Eğlence Merkezi
Masaj Salonu
Spor
Spor Salonu
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta