Barbaros Reserve Residences projesinde ultra lüks yaşam başlıyor

16 May 2018

Peska Turizm Yatırım imzası ile Bodrum'un güzide koyları arasında gösterilen Barbaros Koyu'nda hayata geçirilen Barbaros Reserve Residences projesi, 42 adet lüks rezidanstan oluşuyor.

Denize sıfır bir noktada kurulan Barbaros Reserve Residences projesinde yer alan konutların büyüklükleri 328 metrekare ile 665 metrekare arasında değişirken 2+1 ve 3+1 dubleks, bahçeli konut seçenekleri yatırımcılara sunuluyor.

BARBAROS RESERVE RESIDENCES FİYAT LİSTESİ

Anahtar teslimlerinin 2018 Haziran'da yapılması hedeflenen Barbaros Reserve Residences projesinde kalan konutların satışları devam ediyor. Projedeki lüks konutların fiyatları 1 milyon 804 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında değişiyor.

Firma tarafından kişiye özel kolay ödeme seçeneklerinin sağlandığı projede banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunuyor.

EŞSİZ BİR YAŞAM İÇİN HER ŞEY VAR!

Bodrum Yalı Mahallesi'nde kurulan Barbaros Reserve Residences projesi; havaalanına 38 kilometre, Bodrum merkeze 14 kilometre, Yalıkavak Marina'ya 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin yaşam alanından aynı zamanda deniz yolu ile çevre bölgelere ve Yunan adalarına ulaşım mümkün.



Muhteşem bir lokasyonda yatırımcısına eşsiz bir yaşam sunma adına Barbaros Reserve Residences projesinde çok sayıda olanak bulunuyor. İşte projedeki sosyal olanaklar listesi:

- Projeye özel plaj ve iskele
- Açık yüzme havuzu
- SPA merkezi
- Yeşil alan
- Güneşlenme alanları
- Çocuk oyun alanları