Begonvilla Mersin projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor

18 August 2017

Göksan Yapı imzası ile 25 bin metrekare alan üzerinde yükselen Begonvilla Mersin projesinde toplam 108 lüks konut yer alıyor. 1+1 ve 2+1 konut tipi seçenekleri ile tasarlanan konutların büyüklükleri ise 80 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor.

Konut teslimlerinin 2018 Haziran'da yapılması hedeflenen Begonvilla Mersin projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerdeki fiyatlar ise 325 bin TL'den başlıyor. Öte yandan projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek de mümkün.

BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK AQUA PARKI PROJENİN İÇERİSİNDE

Silifke'nin Susanoğlu bölgesinde inşa edilen Begonvilla Mersin projesi dikkat çeken özellikler barındırıyor. Turistik bölgenin en büyük yüzme havuzunu ve aqua parkını yaşam alanında barındıracak proje aynı zamanda göz kamaştıran donatılara da sahip durumda.

Muhteşem Akdeniz manzarasına karşı 2 blok tasarımıyla yer alacak Begonvilla Mersin projesinde özel bir plaj alanı da bulunacak. Özellikle tatil dönemi için muhteşem bir adres olmaya aday olan proje aynı zamanda yaşam alanında hayat sürecekler için konforlu ve lüks bir yapı sunuyor. Begonvilla projesinde otopark ve güvenlik hizmetlerinin yanı sıra tenis kortu, futbol sahası, voleybol sahası, fitness merkezi ve sauna gibi sosyal donatılara da yer verilmiş durumda.