Benesta Benleo Acıbadem'de kampanyanın birazı olmaz

16 March 2023

Yeni kampanya başlatılan projede 120 ay vadeyle konut fiyatının yüzde 80'inine kadar kredi kullanmak artık mümkün. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunulan projede kişiye özel esnek ödeme planları da yapılıyor.

İstanbul'un en gözde semtlerinden Acıbadem’de modern, sağlam ve konforlu bir yaşam için çalışmaların hızla devam ettiği Benesta Benleo Acıbadem’de yeni bir ödeme kampanyası başladı. Merkezi lokasyonu, dünya çapında mühendislik farkı, modern tasarımı, kaliteli malzemeleri ve zengin sosyal olanakları ile öne çıkan projede, 120 ay vadeyle konut fiyatının yüzde 80'inine kadar kredi kullanmak artık mümkün. Peşin ödemelerde de yüzde 25 indirim kampanyasının başladığı projede kişiye özel esnek ödeme planları da yer alıyor.

Deprem güvenliği açısından oldukça sağlam bir kaya zemin üzerinde inşa edilen projede tüm yapı güvenliği unsurları, son deprem yönetmeliği olarak kabul edilen 2019 düzenlemeleri esas alınarak planlandı. Uluslararası standartlarda cephe detayları, ses, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik gerektiren işlemler ise Esta Construction’ın globaldeki mühendislik tecrübesinden ilhamla gerçekleştiriliyor. Tüm bu işlemlerin dünya standartlarında bir profesyonellikle gerçekleştirildiği Benleo Acıbadem’de uluslararası düzeyde kontrol ve denetleme sistemi uygulanıyor.