Beyaz inşaat

Beyaz inşaat HAKKINDA

Beyaz İnşaat A.Ş.,1972 yılında, dünya standartlarında, kaliteli ve modern yapılar inşa etme misyonuyla kurulmuştur. Şirketin kurucuları Ali Beyaz, Muammer Beyaz ve Nizamettin Beyaz’dır. 40 yıldır inşaat sektöründe olan şirket belirlediği kaliteyi gözeten misyona uygun olarak projeler geliştirmeye devam etmektedir. Günümüzde, lüks konut, alışveriş merkezi ve modern ofis projeleri dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biridir.
Teknoloji ve tasarımın uyum içinde harmanlandığı Beyaz İnşaat AŞ Projeleri, inşaat sektöründe standartları yükseltmiş ve yaptığı her projede bir adım daha ileri gitme prensibini benimsemiştir. Kaliteli üretimiyle inşaat sektörünün önemli bir aktörü haline gelen Beyaz İnşaat AŞ, gelecekte de değerlerinden ödün vermeyerek dünya standartlarında projeler üretmeye devam etmektedir.
Beyaz İnşaat birçok konut projesine imza atmıştır. Bu projeler çeşitli ilçelerde bulunmaktadır. Beyaz İnşaat AŞ, 3000'in üzerinde konut, 550'yi aşkın ticari alan ve 6 adet modern ofis ve lüks AVM projelerinin inşaatını tamamlamıştır. Merkezi İstanbul 2. Ulus'ta bulunan Beyaz İnşaat AŞ, teknolojiye yatırım yaparak, inşaat sektörü için geliştirilen en son teknolojileri projelerine yansıtmaktadır.
Konut projeleri; Ataköy Konakları, Bahçeşehir Park, Beykoz Günyüzü Konakları, Şeker Vadi Konakları, Günyüzü Konakları, Beyaz Vadi Konakları, Beyaz Konakları, Beyaz Konakları Büyükçekmece, Mira Residance
Konut projelerinin yanı sıra birçok ofis projesi de yapan inşaat şirketinin yaptığı ofis projeleri, Nurus Beyaz Plaza, Mara, Oytek, Probil

İstanbul ilinin merkezinde yer alan ve sözünden oldukça söz ettiren alışveriş merkezi olan Ataköy A Plus AVM’de Beyaz İnşaat projesidir.
Firma Adı
:
Beyaz inşaat
Telefon
:
E-posta
:
info@beyazinsaat.com.tr
Adres
:
Koşuyolu 34718 Kadıköy/İstanbul

Beyaz inşaat Projeleri