Beylikdüzü Ramazan Kızılkaya Camii Açıldı

06 November 2015

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ramazan Kızılkaya Camii bugün açıldı...

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde hayırsever vatandaş Kızılkaya tarafından yaptırılan Ramazan Kızılkaya Camii açıldı. Açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.

Cami açılışı öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Caminin Dereağzı Mahallesi’ne kazandırıldığını belirten Beylikdüzü İlçe Müftüsü Eyyup Demir, "Ramazan Kızılkaya’ya böyle bir hayır yaptığı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca parkın düzenlemelerini tamamlayarak bölge halkına parkı açan Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Beylikdüzüne ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlar, vakıf ve dernekler olarak bu hizmetlere katkı vermeliyiz." dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Yapılarımızın, camilerimizin çevresinin havadarlığı çok mühim. Vatandaşlarımızı daha iyi ortamlarda buluşturmak adına hassasiyet gösteriyoruz. Beylikdüzü’nde bütün parklarımızı yenileyerek çevremizle bütünleştirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu caminin güzelliği de yapılan peyzaj ve çevre çalışmalarıyla ortaya çıkmış oldu. İhtiyaç olunan her duruma destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Değerli dostumuzun hayrı kabul olsun. Bu güzel cami inşallah ülkemiz için bir araya geldiğimiz hayırlı anlara nasip olsun." dedi.

İHA