Bilecik Bozüyük 2. Etap TOKİ Konutları Satışta!

09 June 2015

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük bölgesinde inşa ettiği 2'inci Etap TOKİ Konutları'nın satış süreci başladı.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı.

Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

271 BAŞVURU

Başvuru süresinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için toplamda 271 kişi başvuruda bulunmuştu. Ardından başvuru önceliğine göre 2 oda 1 salon daireler için 4 ve 12’nci bloklar arasından 3 oda 1 salon daireler için ise 4 ve 5’inci bloklar arasından daire seçimleri başladı. Dairesini seçen vatandaşlar Halk Bankasında sözleşmeyi imzalayarak konut sahibi oldular.

11 HAZİRAN SON GÜN

2 oda 1 salon daireler için ödemeler konutun teslim edilmesiyle 3 oda 1 salon daireler için ise sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte başlayacak. Sözleşmenin imzalanması ve konutların satış işlemleri 11 Haziran tarihi mesai bitiminde sona erecek.

SERBEST SATIŞLAR 15 HAZİRAN'DAN SONRA

Diğer taraftan kalan konutların ise 15 Haziran tarihinden sonra TOKİ tarafından belirlenecek takvim cetvelinde serbest satışlarının yapılacağı kaydedildi. Başvuru şartlarının ortadan kalkmasıyla birlikte Türkiye’nin her yerinden vatandaşların konut satabilmek için Halk Bankalarına başvuru yapabilecekleri belirtildi.(İHA)