Birleşik İnşaat Bodrum'da Dev Bir Projeye Hazırlanıyor

31 May 2017

Birleşik İnşaat Bodrum Tilkicik Koyunda 500 milyon dolar yatırımla dev bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor...

Ekim ayında başlanacak projede otel, konut ve marina yer alacak. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni inşaat çalışmalarına ekimde başlayacaklarını söyledi.

"PROJE İÇİN 400 DÖNÜM ARAZİ ALDIK"
Çepni inşaat çalışmalarının 1.5,2 yıl süreceğini ifade etti.200 bin metrekare alan üzerine inşaat yapılacağını söyleyen Çepni, uluslararası ünlü lüks bir otel zincirinin de projeye dahil olacağının müjdesini verdi.Çepni, "400 dönüm arazi satın aldık. Tek seferde yapılacak en büyük proje olacak. Projeden ev sahibi olanlara 'tekneni bağla, evine geç' demek için küçük bir marina yapacağız"şeklinde konuştu.

496 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR
Güngör Çepni İstanbul Bağdat Caddesi'nde hayata geçirdikleri Park Residences Cadde projesinde 100'den fazla rezidansın satışını yaptıklarını hatırlattı.44 katlı 4 bloktan oluşan projede evlerin büyüklüklerinin 102 ila 690 metrekare arasında değiştiğini belirten Çepni,"Konutların fiyatlarının 496 bin dolardan başladığını kaydetti.

Projeye özel bir kampanya başlattıklarını söyleyen Çepni Rezidans bedelinin yüzde 20'si peşin verildiği takdirde, kalan borcu 5 yılda yüzde 0 faizle ödemek mümkün. Kampanyamız lüks konut segmetinde bir ilk. Park Residences Cadde'de kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsunuz. Üstelik peşinatın hemen ardından rezidansın kat mülkiyet tapusunu da üzerinize alabiliyorsunuz." dedi.