Blue Lake Küçükçekmece’de 60 Ay 0 Faizle

21 October 2016

Göl ve deniz manzarasına sahip olan Blue Lake Küçükçekmece projesinde 60 ay vade farksız taksitle daire sahibi olunabiliyor...

İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece’de hayata geçirilen Blue Lake projesi Metal Yapı Konut imzası taşıyor. Küçükçekmece Gölü’ne sıfır bir noktada inşa edilen Blue Lake projesinde Aralık ayının sonuna kadar yeni bir kampanya başlatıldı.

8 blokta 788 daire ve 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece projesinde 60 ila 400 metrekare arasında değişen stüdyodan 4 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Blue Lake Küçükçekmece projesinde yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede kalan tutar 60 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.

2017 yılında yaşamın başlaması planlanan Blue Lake Küçükçekmece projesi Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 metre, E-5’e, metrobüse ve marmaraya 500 metre, Atatürk Havalimanı’na 2 kilometre mesafede konumlanıyor.

Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olan Blue Lake projesinde deniz ve göl manzaralı 3 adet infinity havuzu, cafe ile oturma alanları, 2,6 kilometre yürüyüş parkuru, hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, oyun alanları, dinlenme alanları, spa, fitness center, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri, kids-club, hobi atölyeleri gibi imkanlar yer alıyor.