Borkonut Center Projesi

Borkonut İnşaat
Borkonut Center
İlkadım, Samsun
0 362 230 38 48
info@borkonutcenter.com
http://www.borkonutcenter.com

Kılıçdede Mah. Ülkem Sok. İlkadım/Samsun

KONUT SAYISI: 155
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-01-30
KONUT TIPLERI:

Borkonut Center Projesi Hakkında

Borkonut İnşaat tecrübesiyle hayata geçirdiği Borkonut Center Office & Suites projesi alışılmışın dışında bir ofis anlayışı inşa ediyor. Samsun İlkadım mevkiinde yükselen proje, birbirinden bağımsız 155 ayrı üniteden meydana geliyor. Borkonut Center Office & Suites projesi süit ofis konseptiyle tasarlanıyor.

Projedeki ofislerin fiyatları ise 255 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor. Yatırımcılara farklı ödeme seçenekler sunan projede 12 ile 24 ay vadelendirme yapılırken, bu vadeler üzerinden ofis fiyatlarında değişiklikler de gerçekleştiriliyor. Yatırım olarak da alıcılara avantaj sağlayacak olan projenin kira getirisinin bin 400 TL ile bin 700 TL arasında olması bekleniyor.

Projedeki ofislerin büyüklükleri 85 metrekare ile 300 metrekare büyüklüğünde dizayn ediliyor. Projelerin odalandırılması ise ofis alıcılarına bırakılıyor. Projede ofislerin yanı sıra içerisinde 15 adet ticari alan da bulunuyor.
Alışılmış ofis proje anlayışında farklılık yaratan projede Türk hamamı, fin hamamı, sauna salonu, fitness merkezi, kütüphane ve sergi alanları gibi sosyal donatılar da yer alıyor.

Ayrıca ofis sakinlerinin kullanabileceği arşiv dolapları, toplantı salonları, seminer alanları, kafeterya ve 4 bin 703 metrekare alan üzerinde yer alacak çift katlı kapalı otopark da bulunuyor. Projenin teslim tarihi Ocak 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.


Borkonut Center Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Ofis (0)
255000 TL - 900000 TL

Borkonut Center Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında