Buca Safir Residence Projesi

Buca Safir
Buca Safir Residence
Buca, İzmir
0 552 234 14 44
info@bucasafir.com
http://bucasafir.com/

Kuruçeşme Mah. 203/52 No:6/1 Buca / İzmir

KONUT SAYISI: 142
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-04-30
KONUT TIPLERI:

Buca Safir Residence Projesi Hakkında

İzmir Buca'da inşa edilen Buca Safir Residence projesi, toplam 142 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konutların tamamı 1+1 daire tipi şekliyle tasarlanırken büyüklükleri, 50 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

İnşaat çalışmalarının yanı sıra konut satışlarının devam ettiği Buca Safir Residence projesi 2 bloktan meydana geliyor. Projede dikkat çeken detayların başında dairelerin eksiksiz bir şekilde donatılıyor oluşu geliyor. Ankastre beyaz eşya ve akıllı daire sistemleri ile donatılan konutlar, yatırımcılarına konforlu ve eşsiz bir yaşam sunmaya hazırlanıyor.

Konut teslimlerinin Nisan 2018'de yapılması hedeflenen Buca Safir Residence projesinde cazip fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri firma tarafından yatırımcılara sunuluyor. Buca Safir Residence fiyatları 286 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre 335 bin TL'ye kadar yükseliyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede firma tarafından kolay ödeme imkanları da tanınıyor.

İzmir'in son yıllarda gelişmekte olan bölgeleri arasında gösterilen Buca'da konumlandırılan Buca Safir Residence projesi, merkezi konumuyla yatırımcısına avantaj sağlıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Kampüsü'ne yürüme mesafesinde olan proje, üniversite metro durağına da kolay ulaşım imkanını barındırıyor.

Avantajlı konumu ve lüks konutlarını yaşam alanında sunacağı sosyal olanaklar ile destekleyecek Buca Safir Residence projesinde birbirinden farklı amaca hizmet edecek imkanlar sunuluyor. Otopark, güvenlik ve bahçıvan gibi hizmetlerin yer aldığı projede yeşil alan, açık spor alanı, fitness merkezi, kamelyalar bulunuyor.

Buca Safir Residence Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
286000 TL - 335000 TL

Buca Safir Residence Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Sosyal Tesis
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Açık Otopark