Bulut Orman Evleri'nde ön teslim süreci başladı

31 July 2019

Tanyer İnşaat tarafından İzmir Narlıdere'de inşa edilen Bulut Orman Evleri projesinde ön teslim süreci başladı. 20 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede toplam 120 konut bulunuyor.

Bulut Orman Evleri projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipi seçeneklerini taşıyor. Projedeki konutlar akıllı ev sistemleri ile donatılırken elektrikli panjur, 2 adet klima, ankastre ürünler, ısı ve yalıtım sistemleri gibi teknik imkanları da barındırıyor.

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, ön teslim süreci başlayan projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bulut Orman Evleri projesinin çocuklu ailelere, genç çalışan insanlara hatta öğrencilere bile hitap ettiğini belirten Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz. Evlerin sadece yüksek kalite malzeme ve teknolojik cihazlara sahip olması yeterli değil, sosyal hayatın ön planda olması da bizim için önemli" diye konuştu.



HUZUR DOLU YAŞAM ALANI

Bulut Orman Evleri'nin yatırımcısına sunduğu manzara ve doğasıyla ön plana çıktığını ifade eden Taylan Tanyer, "Projelerimize konut sahiplerinin kendilerini mutlu ve huzurlu hissetmelerini sağlayacak alanları yerleştiriyoruz. Bulut Orman Evleri'nde hayatın yoğun temposundan uzaklaşarak sahiplerine nefes aldıran fitness salonu, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu ile aktif ve dinç bir yaşam yer alacak" ifadelerini kullandı.

Bulut Orman Evleri'nde sunulan en önemli ayrıcalığın doğa ve temiz hava olduğunun altını çizen Tanyer, "Sadece ev inşa etmiyoruz. Vadi, körfez ve orman manzarasıyla bütünleşen Bulut Orman Evleri, bizim gibi nefes alan, yaşayan bir proje olacak" şeklinde konuştu.