Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi

Aşkaroğlu İnşaat
Bulvar Aşkaroğlu Prestij
Nilüfer, Bursa
0224 413 99 77
info@askarogluinsaat.com
http://www.askarogluinsaat.com/project/bulvar-askaroglu-prestij/

Kızılcıklı Mahallesi Nilüfer/Bursa

KONUT SAYISI: 48
PROJE ALANI: 4087
TESLIM TARIHI: 2019-12-30
KONUT TIPLERI:

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi Hakkında

Aşkaroğlu İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi toplam 4 bin 87 metrekare alan üzerinde kuruluyor. Toplam 2 blok şeklinde yükselen projede 48 konut yer alıyor. Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. Projedeki 7 adet ticari alan ayrı bir blokta konumlandırılıyor.

Ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam alanı sunan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 tipte inşa ediliyor. Projede dubleks daire seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor.

Konut fiyatları 299 bin TL’den başlayan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinden ev sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme koşulları da sunuluyor.

Bursa’nın gelişen ve değerlenen bölgelerinden biri olan Nilüfer’de hayata geçirilen proje, gri su projesiyle de dikkat çekiyor. Projede yer alan konutlardaki gri su projesi sayesinde banyo, duş ve lavabo suları depolanıp filtre ve dezenfekte edilerek, WC rezervuarlarında geri dönüşüm olarak kullanılıyor. Projede kullanılan bu sistem içerisinde biriktirilen yağmur suları depolanarak bahçe sulamalarında kullanılarak çevreye de olumlu etkide bulunuyor.

Ayrıca güneş paneli özelliği bulunan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde elektrik üretilerek ortak kullanım alanlarında yer alan aydınlatmaların enerji ihtiyacı da bu panel sayesinde karşılanıyor.

Projenin sosyal donatıları arasında ise çocuk oyun alanı, kamelya ve açık otopark bulunuyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
299000 TL -
3+1 (0)
-
5+1 (0)
-

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında