'Bulvar Loft İncek'te hem oturuma hem yatırıma hitap ediyor'

15 March 2018

Ankara’da eğitim kurumlarının fazlalığıyla ön plana çıkan İncek bölgesinin, son yıllarda Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Türkiye Adalet Akademisi ve yapımına başlanacak Yargıtay Başkanlığı ile ‘yargı kampüsü’ haline dönüşmesi bölgedeki gayrimenkul piyasasını da hareketlendirmiş oldu. 

Akfen İnşaat imzasıyla İncek’te inşa çalışmaları devam eden toplam 822 konutluk Bulvar Loft projesi de ‘yargı kampüsü’nün yanı başında hayata geçiriliyor. Projenin önemli bir konuma sahip olduğuna dikkat çeken Akfen Danışmanlık Genel Müdürü Barış Barçak, "3 bin kişinin görev yapacağı Yargıtay Başkanlığı binasıyla hem oturum hem de yatırım amaçlı konut hareketi başladı" şeklinde konuştu.

Ankara’da İncek bölgesi, planlı yapılaşmaya sahip yeni konut stoğunu da içinde barındırıyor. İncek, yaklaşık 3 bin kişinin görev yapacağı ve iki yılda tamamlanması planlanan Yargıtay Başkanlığı binasının hayata geçmesiyle tam anlamıyla bir ‘yargı kampüsü’ haline de dönüşecek. Söz konusu hayata geçirilecek olan Yargıtay binasının yapım aşamasına gelmesi ise şimdiden bölgedeki gayrimenkul piyasasına bir hareket getirdi. 

Akfen İnşaat tecrübesiyle yükselen Bulvar Loft projesinde de yargı kampüsü hareketliliği başladı. Yargıtay Başkanlığı binasında da önemli çalışan sayısının bulunacağını vurgulayan Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, eğitim ve yargı kurumlarıyla birlikte bölgenin üst düzey oturumcu kitlesi ile özdeşleştiğini aktardı.