Bumerang Kartal yüzde 1 KDV fırsatı sunuyor

27 June 2018

Kartal’ın en ayrıcalıklı lokasyonlarından birinde hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi, alıcılarına yüzde 1 KDV fırsatı sunuyor. Özkartallar A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje Kartal Adliyesi’nin tam karşısında bulunuyor. Doğa dostu projede teslimler 2019’un Aralık ayında yapılacak.

Bumerang Kartal projesi, ulaşım açısından pek çok avantaj sağlıyor. Kartal Metrosu’na 1 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan proje, çevreci yapısıyla dikkat çekiyor. Nitekim projede bulunacak bir sistemle, yağmur suları depolanarak yeşil alanların sulanmasında kullanılacak. Bu sayede bir taraftan yeşil alanlar sulanırken diğer taraftan su tasarrufu yapılmış olacak. Aynı şekilde yapı içerisinde yer alacak olan havalandırma ve asansör sitemleri de doğal yaşamın korunmasına yönelik olarak dizayn edilecek.

40 katlı tek bloktan meydana gelecek olan Bumerang Kartal projesinde toplam 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağaza yer alacak. 9 bin 6500 metrekare üzerinde hayata geçirilen projenin inşaat alanı ise 60 bin metrekare.